Web Aplikacione

B2B Aplikacione

Dita dites komunikimi ne mes ndermarrjeve te ndryshme po koncentrohet ne e-mail, rrjete sociale etj. por sistemi eshte i fragmentuar, p.sh. duhet kopjuar diqka nga Viber ne email, shtuar nje attachment dhe duhet disa aplikacione per te kryer nje detyre te vetme, ne kemi zgjidhjen qe komunikimi te jet ashtu sic nuk ka qene kurr me pare solucioni yne iWinds Finance me modulin ERP/CRM ju mundeson qe cdo gje te behet nga nje vend.


Per detaje tjera ju lutemi na kontaktoni qe te ju prezantojme te gjitha mundesite qe ofron.


Web Aplikacione sipas nevojes

Nese keni nje kerkese specifike qe solucionet standarde nuk ju plotesojme ne kemi mundesi qe t’ju ofrojme nje blue print (projekt) ne te cilin ju vendosni kerkesat tuaja dhe ne do te ndertojme dhe implementojme ashtu qe ti permbushe kerkesat tuaja.


Ju lutemi na kontaktoni dhe do te kemi kenaqesine t’ju ofrojme mundesite tona per zgjidhjet e kerkuara nga ju.

webapp