E-Commerce

Dyqan Online

Dyqani Online pra shitje permes internetit nuk ka qene kurr me afer, ne kemi shume zgjidhje nga ato me te thjeshtat deri me te avancuarat, duke ju mundesuar qe te administroni ne menyre te lehte dyqanin tuaj, pra klientet regjistrohen blejn produktet qe keni plasuar ju, paguaj ne menyren e zgjedhur te pagesave dhe ju keni vetem qe te dergoni porosine, cdo gje behet ne nje vend, aplikacionet e-commerce qe ne ofrojme jane te sigurta dhe ne ofrojme edhe nje shtrese sigurije qe mos ti lihet asgje rastit.


Per me shume detaje dhe per te ju prezantuar opcionet tona ju lutemi na kontaktoni.


POS Online (Arka e Dyqanit Online)

Keni nje dyqan dhe keni probleme me inventarin, stokun etj? Atehere ne kemi zgjidhjen ideale per ju, nje program i thjeshte i cili implementohet shume lehte i cili mund te aktivizohet ne infrastrukturen tuaj ekzistuese dhe te keni te gjitha ne pellemb te dores, duke mbajtur evidenca shitje, stoku dhe arken.


Per me shume detaje dhe per te ju prezantuar opcionet tona ju lutemi na kontaktoni.


Solucione Marketingu

Nuk jeni të dukshëm në internet?


Ne kemi zgjidhjen ideale për ju duke ju ofruar marketing në gjigandët e internetit si Google dhe Facebok.


Marketingu është vlerë e tregut dhe si e tillë vlerësohet si fuqi nga partnerët dhe klientët tuaj mos humbni rastin për reklamim adekuat dhe të lirë në internet.


Per me shume detaje dhe per te ju prezantuar opcionet tona ju lutemi na kontaktoni.

ecommercepn