Webhosting

Shared Hosting

Pako fleksibile për nevojat e biznesit tuaj, serverë të bazuar në UNIX te cilet do t’ju ofrojnë shërbim të garantuar.

Premium Hosting

Pakot Premium ju ofrohen në Data Center te dedikuara te cilat janë të dedikuara  dhe që ofrojnë shërbim të garantuar.

VPS Server

Shërbimi VPS Server ju ofrohet të gjithë klientëve të cilet duan të zgjedhin në mes të cilësisë dhe çmimit.

Domains

Identiteti i ndermarrjes suaj fillon këtu duke regjistruar identitetin tuaj në internet.

Dedicated Server

Ju duhët shërbim solid dhe i dedikuar për nevojat tuaja? Serveret e dedikuar që janë në dispozicion janë një zgjidhje ideale për ju.

Ju lutemi na kontaktoni dhe sipas kerkesave tuaja do t’ju ofromje zgjidhjen me te mire te mundeshme.